heartmathanders.blogg.se

Hej! Mina erfarenheter av HeartMath koncept!

Skriver en bok:)

Publicerad 2012-10-22 12:20:33 i Allmänt,

Något som jag älskar att göra är att skriva på min bok: HeartMath från hjärtat! Tänker ge min Svenska syn och erfarenheter av att leva från HeartMath koncept i vardagen. Hur kunderna har respondat och hur konceptet bl.a. berikat mitt liv. Helt enkelt dela med mig av det jag tror på. Hoppas vara klar någonstans vid årsskiftet med skrivandet. Livet är spännande:)
/Anders

3 enkla steg till balans:)

Publicerad 2012-10-15 17:10:38 i Allmänt,

Så fort jag känner obehag och vill återfå min balans så är det 3 enkla steg jag rekomendarar:
1) Fokusera på mig själv (området runt hjärtat)!
2) Andas långsamt och lätt 3-5 sekunder in och 3-5 sekunder ut, fokus bara på din andning. Fortsätt till obehaget rinner av dig och du känner dig mer neutral. Tänk att det går lätt..(det kan ta 10 sek-2 minuter tills du känner dig neutral igen)
3) Glid nu in en mer behaglig känsla av något du gillar/uppskattar(tex en person, djur, plats du upplever behag med).

Stödverktyg. Vill du få säkrare resultat när du tränar så finns emWave och PPI våra träningsprogram. Se hemsida www.heartmath.se för mer information..

Lyck till med din träning...Livet är spännande:)
/Anders

Positiv respons på Sahlgrenska:)

Publicerad 2012-10-13 17:17:00 i Allmänt,

I fredags började första pilottestningen på Sahlgrenska sjukhuset hur vi påverkar varandra i flow. Testet hoppas visa hur vi påverkar varandras fokusering och prestation genom att vara mer i Koherens(dvs flow) i grupp. Testet görs med en grupp körsångare och första testarna indikerar positiva resultat. Projektet använder vår biofeedbackverktyg emWave och kommer nu med dessa första positiva indikationer gå vidare med flera tester under hösten med flera personer. Mer information kommer inom kort... Prova själv idag att skifta till flow coh se hur du påverkar din omgivning!! .Livet är spännande:)
/Anders

Ta det nu idag!

Publicerad 2012-10-09 22:07:00 i Allmänt,

Hur är mitt drömliv? Genom att göra klart i deltalj hur jag vill leva mina vardagar så finns det stor möjlighet att jag fyller mina dagar därefter. När jag väl vet vad jag vill så gäller det att agera. Agera trots att det känns obehagligt och ovant eller att jag ej vet hur det ska gå. När jag agerar så manifesterar jag mitt nya beteende och mina drömmar blir till sanning. Det finns ingen morgondag. Jag har skjutit upp det jag vill länge nog. Dagens övning: Agera det liv jag vill leva och ta tag i det nu idag fullt ut!! Livet är spännande:)/Anders

Ta emot kan vara svårt:)

Publicerad 2012-10-03 14:21:00 i Allmänt,

Jag tycker det är så lätt och skönt att ge...från hjärtat, med tid, uppskattning, pengar, komplimanger mm. Så fort det gäller att ta emot är det mycket svårare för mig...Dagens träning: Tänk att jag är värd oändligt mycket kärlek, uppskattning och pengar idag:)  Att det kommer till mig utan att jag behöver anstänga mig helt enkelt idag.. Ja ska säga det till mig själv tills det känns bra...Livet är spännande:)
/Anders

Om

Min profilbild

Anders Nilsson

Jag heter Anders Nilsson, 47 år och arbetar som ansvarig för HeartMath i Skandinavien. Hur hjärtat, hjärnan och vårt HRV påverkas av våra emotioner är riktigt spännande. Följ gärna med mig genom mina funderingar och upptäckter av HeartMath koncept och forskning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela